Partizan Radnički Niš

Niš čeka Partizan: Volkov preti, Real sa Nišave želi pobedu!

Partizan čeka da vidi šta će Crvena zvezda uraditi od 16:00 u meču sa Spartakom iz Subotice, a onda će želeti tri boda u Nišu protiv Radničkog.

Ipak domaćini bez bele zastave dočekuju drugoplasiranog na tabeli. Naravno, kao i u svakom meču u Superligi, Partizan je favorit. Ipak nekadašnji ljubimac navijača “crno-belih” Vladimir Volkov ima poruku za Marka Nikolića i njegov tim.

Možda će zvučati malo bezobrazno, ali mi u ovaj meč ulazimo sa ambicijom da pobedimo. I siguran sam da imamo i pokriće za takvu ambiciju. Jeste, dolazi nam ekipa koja je možda i najkvalitetnija u Srbiji u ovom trenutku, imaju imperative pobede kako bi ostali u trci sa Crvenom zvezdom, ali ovde im sigurno neće biti lako. Očekuje ih Radnički koji je u usponu i koji je sposoban do dođe do velikog rezultata“, rekao je Volkov.

Ovo je prilično smela tvrdnja jer Partizan nema poraz već 21 meč. Ipak jedan od poslednjih timova koji su pobedili “crno-bele” je upravo Radnički. Golom sadašnjeg prvotimca Partizana Saše Marjanovića u 40. minutu pobedili su 1:0 upravo u Nišu 15. maja 2016. godine.

Radnički Niš je jedan od najnezgodnijih protivnika za Partizan, tim iz Humske ima samo dve pobede u poslednjih šest mečeva sa ovim protvinikom.

Na duelima ovih rivala redovno bude tvrd fudbal sa malo golova, a dva puta su mečevi prošli bez golova. U poslednjih sedam mečeva Partizan je samo dva puta primio gol, tako da je to još jedan argument u prilog tome da će ovde biti malo golova.

Pored svega Partizan je favorit i Meridianbet kvota na 2 je 1,70 što svakako vredi odigrati. Ako to ukombinujete sa 0-2 dobićete kvotu 3,85!