Novi Pazar Radnik Surdulica

Novi Pazar beži sa dna pobedom u derbiju začelja

Borba za titulu u Superligi između Zvezde, Partizana i Vojvodine je u žiži interesovanja, ali petak nam nudi derbi začelja Novi Pazar – Radnik Surdulica.

Ova dva tima su na dva od poslednja tri meča na tabeli. Radnik je u posebno velikom problemu pošto na prethodnih sedam mečeva u gostima imaju čak šest poraza.

Sa druge strane Novi Pazar ima probleme u napadu pošto već tri meča nisu postigli gol na svom terenu. Ipak od starta drugog dela prvenstva imaju samo jedan poraz, a u duelima ovih timova redovno pobeđuju domaćini.

Otkako je Radnik u Superligi na tri meča uvek je „dolazio“ tip 1. Sada je Meridianbet kvota na pobedu domaćina ovde 1,60. Zanimljvio je da su na ovim duelima uvek strasti bile na visokom nivou, pa su na tri meča Radnika i Novog Pazara viđena tri crvena kartona.

Radnik ima i mnogo problema u odbrani, jer su na svim mečevima od ponovnog početka Superlige primili bar po dva gola. Novi Pazar je na meču sa Radničkim iz Niša konačno uspeo da proradi u napadu i zatrese mrežu protivnika dva puta.

Zbog toga treba razmisliti od o igri GG 3+. Kvot na to je sjajnih 2,90 i treba iskoristiti ovu sjajnu ponudu. Novi Pazar je svakako na svom terenu uvek opasan i deluje da su u drugom delu sezone spremni da mnogo bolje zaigraju i izbore opstanak.

Pobeda nad Radnikom bi ih približila na bod od Surduličana, a uspeli bi da preskoče Borac iz Čačka na tabeli Superlige. Ukoliko ovde pobede verovatno ih čeka prekretnica u sezoni, a poraz bi ih udaljio od opstanka. Meč počinje u 17:00.