Jungle JIm

Od Italije do Srbije, Jungle Jim nagrade daje!

Jungle Jim Promo avantura se završila, a među mnogobrojnim igračima koji su učestvovali u nagradnoj igri trojica su imala sreće da budu izvučena i dobiju nagrade.

Jungle Jim je vrlo brzo postao jedna od najigranijih igara na našem kazinu, a dodeljujući nagrade svojim igračima stigao je čak i do Milana!

To se desilo tako što je Miloš S. bio na putu u Italiji kada smo ga pozvali da javimo da je dobio Ipad. Tada je pomislio da se dešava nešto hitno, pošto su svi njegovi prijatelji i porodica znali da se nalazi u Italii. Veoma se prijatno iznenadio kada je čuo da ga zapravo zovu iz omiljenog mu Meridiana da mu jave kako je dobio nagradu.

srb

Kada ga je prošao početni šok prvo je javio kumu za srećni dobitak, a Jungle Jim ga je privukao zbog mnogo besplatnih spinova koje daje. Nastaviće da ga igra, a njegovi favoriti u našem kazinu su igre sa većim betovima.

Prva nagrada u vidu Iphonea 6S+ otišla je Draganu M. sa kojim su se porodica i prijatelji odmah našalili i rekli mu da taj telefon nije baš za njega. Vozio je automobil kada smo ga pozvali i bio je ubeđen da se radi o šali, a sve je počelo tako što ga je jedna naša ljubazna operaterka savetovala da se oproba sa Jungle Jimom.

image-0-02-05-8754f366993605a3651f65201abd1948f553a84d2e52da3314f07eadc55d8730-v

Jungle Jim mu je sada definitivno ušao u red omiljenih igara uz Bar Bar Black Sheep, Big Bad Wolf i Immortal Romance, jer sve ove igre po njegovim rečima dobro plaćaju.

Nas jako raduje i kada neki naš dugogodišnji igrač poput Dejana T. dobije nagradu. Dejan je uz Meridian već sedam godina, često svraća u lokalnu kladionicu gde igra rulet i aparate.

Poziv Meridiana ga je zatekao na polju gde je radio, a nije verovao da je dobio apple watch sve dok nije video svoje ime na našem sajtu. Čim se uverio u to da je nagrađen rešio je da to proslavi kako dolikuje, sa najboljim prijateljem.

image-0-02-05-56b7bb877512071315bed68ce1dc9d62c976dfaf2427f723f206bcb8b69e844e-v

 

Iako u kazinu uglavnom igra samo rulet Jungle Jim ga je svojom kul frizurom privukao i na kraju mu doneo i nagradu. Pošto je ovo prva nagrada koju je dobio posebno mu je draga.

Zašto i ti ne bi bio deo jedne ovakve priče? Prati nas pute veb-sajta i aplikacije za mobilne uređaje, a dodatne informacije potraži i na našim društvenim mrežama – fejsbuku, instagramu i tviteru!

Budi uz nas i u nekoj narednoj nagradnoj igri baš ti budi srećni dobitnik!