Kad utakmica neće da uđe u iks, onda neće!

Odložena utakmica donela Meridian dobitak!

Ko zna šta bi bilo sa ovim sjajnim tiketom da utakmica Albion Rovers – Ist Fajf nije odložena. Ovako, s obzirom da Meridian za odložene utakmice daje kvotu 1, ona je bila prvi zaokruženi tip posle čega je sledilo još osam pogodaka za izvanredan dobitak i kvotu koja je na kraju bila skoro ”okrugla” – 4017!

Ono što se odmah uoči je to da je kladioc na svim parovima tražio da domaćin pobedi prvo poluvreme, što je igra na kojoj Meridian po pravilu ima odlične kvote!

Meridian

Vlasnik listića skoro da nije ni imao razloga da bude zabrinut za sudbinu tipova, pošto su domaći timovi redom na vreme postizali golove u prvom delu igre. Izuzetak su jedino utakmice alžirske lige (Kabilije – Beloizdad) i šampionata Maroka (Kabab – Kenitra), u kojima je domaćin došao u vođstvo tek u 43, odnosno 42. minutu prvog dela igre.

Ipak, malo više uzbuđenja na tim susretima se itekako isplatilo, pošto su kvote bile najveće upravo na ta dva tipa!

Izbor parova je takođe bio raznovrstan a zastupljene su utakmice iz nekoliko liga – u pitanu je po jedan susret marokanskog i alžirskog prvenstva, tri meča italijanske Serije B, zatim po jedan duel iz tri škotske divizije (Čempionšip, Liga jedan i Liga dva) i jedna utakmica iz druge lige Turske.