Stojiljković čeka novu šansu u Bragi

Odluka u Vigu, Stojiljković na Milićevića za prolaz dalje

Peto kolo Lige Evrope donosi mnogo mečeva koji će odlučiti ko će dalje, a u jednom takvom meču Danijel Milićević i Nikola Stojiljković izlaze jedan drugom na megdan.

Novopočeni reprezetativac Bosne i Hercegovine Danijel Milićević je najbolji strelac Genta u LE ove sezone, a Stojiljković čeka prvi pogodak u Evropi u dresu Brage.

Na dva meča na kojima je igrao sa Šahtjorom Gent je primio po pet golova, a u prvom kolu je protiv Brage bilo 1:1. Nadamo se da će Stojiljković dobiti šansu i zatresti mrežu, a verujemo da je ovde GG sigurna opcija.

Selta i Standard imaju po pet bodova i ko pobedi u ovom meču prolazi dalje uz Ajaks. Selta je na prethodna tri meča dala po dva gola, tako da i ovde očekujemo dosta golova. GG 3+ je naš predlog.

U drugom meču te grupe Ajaks dočekuje Panatinaikos koji ima samo bod u dosadašnjem toku takmičenja. Ajaks je u Evropi zaređao sedam mečeva bez poraza, a PAO muku muči sa odbranom ove godine. Odigrajte 1 i 3+.

U teoriji ako PAOK u slučaju pobede vrlo lako može dalje, ali niko se u Firenci nije prošetao do pobede. Na prethodna tri meča ovih timova nije bilo mnogo golova, najviše dva, tako da predlažemo 0-2.

Matija Nastasić i Šalkeova odbrana blistaju u Ligi Evrope, dok Nica za razliku od Lige 1 ovde nikako da pobedi. Teško da će i ovde Nica proraditi, odigrajte da Francuzi ne postižu gol.

Cirih i Viljareal odlučuju ko će dalje u međusobnom duelu. Na poslednja tri meča ovih rivala pobeđivao je domaćin i uvek je bilo 3+, a sada predlažemo samo 3+.