dobitak

Ono kad golova ima koliko voliš, a jedan nedostaje!

Jeste da ste Italijani, ali mogli ste da date bar još jedan gol i da zaslužite večnu zahvalnost vlasnika tiketa! Kako moćno deluje ovaj tiket , a kako bi tek izgledao da se na utakmici Kremoneze – Viterbeze koja je završena trijmfom domaćina 3:1, nečija mreža zatresla još samo jednom!

S obzirom na to kakvi se rezultati javljaju u nižim italijanskim ligama, možda ih i nezasluženo bije glas da su ”tvrde”.

Primera radi, u kolu u kome je odigran susret u Kremoni, nijedna od 10 utakmica grupe A Lega Pro lige nije okončana bez golova, a na samo jednoj je palo manje od tri!

golova

Na tiketu vidimo po dva para iz obe grupe Lega Pro lige, dve utakmice škotske Premijer lige i jednu utakmicu saudijske Profesional lige.

Na pet parova se nalazi tip 4+, dok je kladioc na mečevima Kremoneze – Viterbeze, gde je dobio ubedljivo najveću kvotu na listiću (7.65) i Al Itihad – Al Raed prognozirao da će pasti najmanje po pet golova!

Jedan od zanimljivijih susreta je bio okršaj Mantove i Ankone. Naime meč je završen rezultatom 3:2, a svih pet golova je postignuto u drugom delu igre.

Još je više uzbuđenja bilo u duelu Karareze – Đana Erminio koju je gost rešio u svoju korist rezultatom 4:0 i to tako što je sva četiri gola postigao u poslednjih 15 minuta susreta!

Potpuno suprotan slučaj je bio u Parmi gde je domaćin slavio pobedu 3:1, a strelci sav svoj posao obavili već u prvom poluvremenu.