Odlična kvota na tiketu, ali i dva minuta ''viška''!

Ono kad je Miha suviše zahtevan!

Pa zar tako, Mihajloviću? Zar nije Torino mogao onako po italijanski da dođe iz iksa, pa da ovaj fantastičan tiket bude naplaćen sa velikim užitkom? Ali Mihini fudbaleri su očigledno žurili da stvar reše još u prvom delu igre kada je Falke (šta, zar nije Beloti?) postigao dva gola u roku od tri minuta! A možda je Miha malo podviknuo pre početka, čisto da mu se ne opuste na terenu!
Tako je Torino ostao jedini nedobitni tip od pet sjajno uhvaćenih prelaza iz iksa u kojima su favoriti pobeđivali svoje protivnike!

Miha
Čelzi je pobedom u gradskom derbiju sa Totenhemom ostao na čelu tabele Premijer lige, ali je nerešeno na poluvremenu bilo samo zahvaljujući golu Pedra u 45. minutu.
Bajern je teže nego što se očekivalo pobedio Leverkuzen sa 2:1, što je potpuno isti rezultat kao i na utakmici Primere u kojoj je Sevilja pobedila očajnu Valensiju!
I Mihajlovićev prethodni klub briljira kao i Torino, pa je Empoli čak 4 puta vadio loptu iz mreže, a Milan otišao sa pobedom 4:1, iz iksa naravno.
Do izvanredne ukupne kvote stiglo se uz podršku ”sigurica”, odnosno tipovanja na favorite na susretima Bordo – Dižon i Boovista – Sporting. I dok je Sporting sa samo jednim golom rešio sve dileme protiv Boaviste, Bordo je gubio od Dižona sa 2:1 do poslednjeg minuta meča, a onda je sa dva gola preokrenuo rezultat!
Samo da Miha nije bio toliko zahtevan…