Partizan Krka Džikić

Partizan, Krka, Džikić i puno emocija

Aleksandar Džikić je za kratko vreme na klupi “crno-belih” već postao personifikacija za Partizan, ali je on svoje najveće uspehe postigao u Krki.

Sada se vraća u Novo Mesto, gde “crno-beli” žele da uđu u seriju pobeda i učvrste se na poziciji na tabeli koja ih vodi u F4. Cedevita i Cibona dišu za vratom “crno-belima” i Partizan ne sme sebi da dozvoli kikseve.

Džikić sa Krkom ima četiri titule u Sloveniji i jednu u Evropi, a slovenački tim i bez njega na klupi važi za tvrdu ekipu koja na svom terenu predstavlja “tvrd orah”.

Obe ekipe neguju pre svega defanzivnu košarku, igraju pune napade i iz dobre odbrane traže lake poene u kontri. Najveća pretnja u slovenačkom timu je mladi Rebec koji je veliki talenat. No, kao i mnogo mladih igrača nedostaje mu konstantnost u igri i ako ga “crno-beli” zaustave to će verovatno značiti da će odneti pobedu.

Zna strateg “crno-belih” ovu ekipu jako dobro, poznata mu je atmosfera i sve o samom klubu. Partizan je pod većim pritiskom, ali pojedinci poput Hečera, Veličkovića ili Marinkovića su ipak za klasu iznad igrača tima iz Novog Mesta.

Zbog svega ovoga savetujemo da se odigra dvojka uz što veći hendikep. Uz 7,5 poena na strani Krke dvojka na Partizan daje kvotu 2,25.

Na ovom meču ne očekujemo previše poena, a granica je 150,5, tako da je tu jako moguće manje poena, kao i manje od 73,5 poena Krke na meču.