Partizan pred punim stadionom, samo bod nedostaje do titule!

Partizan pred punim stadionom, samo bod nedostaje do titule!

Samo još jedan korak u dužini jednog boda je dovoljan da Partizan postane novi šampion Srbije i da tu titulu proslavi posle utakmice sa Mladosti pred svojim navijačima.


Suspenzija je ukinuta pa će Crno-beli igrati pred prepunim stadionom na koji je za ovu priliku ulaz slobodan, ali i pretesan za sve one koji bi želeli da prisustvuju utakmici.

Biće veoma zanimljivo videti i ko će na kraju biti najbolji strelac tekućeg prvenstva pošto dvojica fudbalera Crno-belih trenutno konkurišu za to priznanje – Uroš Đurđević sa 24 i Leonardo sa 22 postignuta gola.

Partizan

Posebno je interesantno da su u dva prethodna okršaja sa Lučancima, u kojima je Partizan pobedio u oba susreta (3:1, 2:0), obojica doprineli sa po jednim postignutim pogotkom. Takođe je zanimljivo da je u oba slučaja Leonardo bio strelac u prvom delu igre, a Đurđević u drugom.

Gosti nemaju posebnog takmičarskog motiva u Humskoj, osim da pokažu da su zasluženo osvojili četvrto mesto koje ih je odvelo u kvalifikacije za Ligu Evrope. Mladost inače nikada nije savladala Partizan u prvoligaškom nadmetanju, štaviše i prethodnih devet susreta samo jednom je uspela da osvoji bod.

Pobeda domaćina je neminovnost, ali je pitanje sa koliko će golova biti izražena. Možda ne previše jer Crno-bele očekuje i finale Kupa Srbije i novi Večiti derbi, pa će Marku Nikoliću biti takođe važno da ne dođe do povrede nekog od klučnih fudbalera.

Meridianbet kvote za ovaj susret se nalaze ovde.


17.5.2017. Partizan će i bez Nikolića biti prejak za Radnički!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *