Partizan

Partizan i u Sremskoj Mitrovici bez pola tima!

Partizan je bez pola tima trijumfovao u Zadru i produžio neizvesnost u poretku ekipa koje su se plasirale u plej-of ABA lige, ali ga samo tri dana posle podviga očekuje protivnik koga je nedavno savladao u Kupu Radivoja Koraća – Mega Leks.


Niko od košarkaša koji su propuštali prethodne mečeve (Vilijam Hečer, Vanja Marinković, Miloš Koprivica, Kenan Karahodžić, Branislav Ratkovica) neće igrati ni u Sremskoj Mitrovici u ponedeljak uveče, što važi i za Džamonta Gordona koji je meč proviv Zadra presedeo na klupi, a možda i za kapitena Novicu Veličkovića koji ima problema sa povredom kolena.

Partizan i u Sremskoj Mitrovici bez pola tima!

U ulozi trenera će po šesti put za redom biti Nenad Čanak koji menja zbog bolesti odsutnog Aleksandra Džikića.

Iako će Čanak imati ograničen izbor košarkaša, Crno-beli nemaju puno izbora osim da idu na pobedu, jer jedino tako mogu da izbegnu četvrtu poziciju koja u plej-ofu donosi okršaj sa najvećim favoritom za titulu, Crvenom Zvezdom.

 

Mega je serijom od tri pobede završila posao oko opstanka u ABA ligi, pa će Partizan dočekati bez ikakvog pritiska i kako Meridianbet procenjuje, u ulozi favorita.

Milojević Osim Vlatka Čančara i Ognjena Čarapića ima kompletan igrački kadar na raspolaganju.

Partizan je posle poraza u prošlogodišnjem finalu kupa, četiri puta za redom savladao Megu u raznim takmičenjima, a kada su u pitanju samo okršaji u ABA ligi, Crno-beli vode u pobedama sa 5:2.


17.2.2017. Kup Radivoja Koraća: Zvezda kao protiv kadeta, čeka se Partizan