Partizan želi da se pobedom ''zahvali'' Voždovcu!

Partizan želi da se pobedom ”zahvali” Voždovcu!

Onaj koji je preokrenuo tok prvenstva, može ponovo i  da ga vrati u stare tokove pošto Partizan subotu popodne po četvrti put ove sezone igra sa Voždovcem.


Nažalost, fudbaleri u Crno-belim dresovima neće imati podršku svojih navijača jer je njihov stadion ”ispražnjen” odlukom disciplinske komisije zbog dešavanja na utakmici sa Vojvodinom.

U svakom slučaju okršaj sa protivnikom koga su nadigrali dva puta u prvenstvu i jednom u Kupu Srbije, Partizan počinje ciklus od tri susreta u kojima im je neophodna pobeda da bi do kraja prvenstva ostali ispred Večitog rivala i osvojili titulu.

Sudeći prema seriji od 35 utakmica bez poraza, to ne bi trebalo da predstavlja nerešiv zadatak za Marka Nikolića i njegove fudbalere, koji su u prethodna tri susreta Voždovcu dali devet golova, a primili samo jedan.

Partizan

Ipak, Voždovac je u kup susretu prilično namučio Parni valjak koji je tek pogocima Đurđevića i Leonarda u poslednjih deset minuta utakmice uspeo da preokrene rezultat. Dvojica navedenih fudbalera će i ovoga puta biti najveća opasnost po Zmajeve, pogotovo najbolji strelac prvenstva Uroš Đurđević koji je postigao trećinu pogodaka Partizana u ovosezonskim duelima sa aktuelnim protivnikom.

Voždovac takođe nije bez ambicija, iako one podrazumevaju samo prestiž i želju za dokazivanjem, kako na klupskom tako i na pojedinačnom planu. U svakom slučaju, trener Ilija Stolica će na rapolaganju imati sastav pojačan za četvoricu fudbalera koji nisu igrali protiv Crvene Zvezde zbog žutih kartona, što u Humskoj i pored toga što su Crno-beli apsolutni favoriti, obećava odličan fudbal.

Predlog za tip je najmanje dva gola već u prvom delu igre, kao i da Đurđević postiže prvi gol na meču, a Meridianbet kvote pogledajte ovde.


10.5.2017. U Humskoj se čeka titula, ali Partizan želi i Kup!