Uhvaćeni prelazi iz snova, ali tiket ostao bez dobitka!

Pet puta bravo za pravi tip – IIGG!

Pet puta bravo za onoga ko je sastavio ovaj izvanredan tiket! U tolikoj ponudi engleskog fudbala nije lako istipovati baš one na kojima će oba tima postići najmanje po jedan gol u drugom poluvremenu, ali ovom kladiocu je uspelo baš to.

tip
Kvote na IIGG na uživo klađenju u Meridianu su veoma primamljive, a na ovom tiketu od pet odigranih parova, najveća je bila na utakmici Barnli – Midlsbro (3.90), koja je odlučivala o prvom mestu u Čempionšipu. Rezultat je bio 1:1, sa oba pogotka u drugom delu igre, ali je tip postao dobitan tek u zaustavnom vremenu kada je Barnli uspeo da poravna rezultat!

Ništa manje uzbuđenja našem kladiocu nije doneo ni susret Brentford – Kardif, u kojoj su sva tri gola pala u intervalu od 83-eg do 89-og minuta, a utakmica se završila rezultatom 2:1 za domaćina!
Na isti način se završio i susret Lids – Vulvs, samo što su pogoci pali nešto ranije, pa nije bilo razloga za dodatno ”preznojavanje”.
Međutim, znoj nije mogao da se izbegne u okršaju Ipsviča i Fulama, koji je domaće verovatno koštao plasmana u plej-of zonu. Ipsvič je do nerešenog rezultata 1:1 stigao tek u nadoknadi vremena golom koji je postigao Knudsen.
Volsol se bori za direktan ulazak u Čempionšip, pa su mu bodovi iz meča sa Svindonom bili preko potrebni. Međutim, domaći su osvojili samo bod, ali je krajnji ishod 1:1 ostvaren u drugom poluvremenu što je bilo dovoljno da ovaj tip bude zaokružen!