Endi Mari Doha

Počinje ozbiljan tenis, Doha ulazi u završnu fazu!

Posle nešto lakših protivnika u prvom kolu, sada Doha nudi mečeve u kojima Endi Mari i Tomaš Berdih moraju da se pomuče za pobedu.

Endi Mari je kao prvi nosilac na turniru u prvom kolu imao težak posao protiv Geralda Melcera, koga je dobio u dva seta, ali tek posle skoro dva i po sata borbe.

Nikolas Almagro u ovaj meč ulazi pun samopouzdanja pošto je u prvom kolu dobio Filipa Kolšrajbera koji je za 12 mesta na boljoj poziciji od njega na ATP listi.

Kvota na Marija je 1.05, ali on neće imati lak posao u ovom meču. Meridianbet kvota na Almagra je 8, što je prava poslastica za one koji vole rizik. On je do sada jednom u karijeri savladao svog protivnika, a Mari ima četiri pobede.

Verujemo da će Almagro pružiti dobar otpor, ali svakako ne toliki da može da eliminiše Škota. Zato odigrajte na više od 19,5 gemova, a kvota na to je odličnih 1,95.

Poslednji meč dana igraju Žo Vilfred Conga i Tomaš Berdih. Do sada su igrali deset puta i Čeh je bio mnogo uspešniji. Ima sedam pobeda u odnosu na tri svog protivnika.

Doha očekuje ovaj meč jer svi očekuju neizvestan meč, a generalno su dueli Conge gledani i publika obožava harizmatičnog Francuza.

Neće ovde biti lako nikome, očekuje se jako neizvestan meč i velika borba. Zbog toga verujemo da će biti tri seta na meču, a kvota na to je 2,20!