Portugal i Ronaldo debituju na Kupu konfederacija, prvi rival Meksiko!

Portugal i Ronaldo debituju na Kupu konfederacija, prvi rival Meksiko!

Evropski šampion Portugal počinje svoju kampanju na Kupu konfederacija u Kazanju protiv selekcije Meksika koja je u Rusiju stigla u odličnoj formi.


Očekivanja od ekipe koja u svom sastavu ima najboljeg fudbalera na svetu ne mogu biti ništa manja nego maksimalna, odnosno, svi Portugal vide kao selekciju koja polaže pravo na najsjajnije odličje na ovom takmičenju. Takvim prognozama ide u prilog to što je evropski prvak u Rusiju doputovao u najjačem sastavu.

Naravno da reprezentacija Portugala nije samo Kristijano Ronaldo, već je ona sastavljena od velikog broja nadarenih fudbalera kao što su Andre Gomeš, Bernardo Silva, Rikardo Kvarežma, Danilo Pereira, Nani i mnogi drugi.

portugal

Sa druge strane, Meksiko se nalazi u zadivljućoj seriji koja traje pune dve godine, a tokom koje je odigrao neverovatnih 36 utakmica i doživeo svega dva poraza! Sombrerosi su takođe osvojili dva takmičenja (Gold kup i Kup Centralne i Severne Amerike) i oformili sastav koji može da na kvalitetnom nivou igra i sa najjačim svetskim ekipama.

Inače, ako se na vreme oporavi od povrede leđa, za Meksiko će možda igrati i legendarni veteran Rafael Markez, koji je jedini fudbaler u Rusiji koji zna kako izgleda trijumf na Kupu konfederacija – on 1999. godine sa svojom reprezentacijom pobedio na ovom takmičenju!

Portugal i Meksiko su se poslednji put sreli pre tri godine, kada je evropski šampion slavio pobedu rezultatom 1:0. Osam godina ranije na Svetskom kupu u Nemačkoj, Portugal je slavio sa 2:1.

Meridianbet kvota na trijumf Ronaldovog tima je odličnih 2.05, a predlog za tip je da u prvom delu igre ne pada nijedan gol po kvoti 2.60!


25.3.2017. Kvalifikacije: Belgija i Portugal sigurno pobeđuju, ali iz kog znaka?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *