Posle Arsenala, Zvezda ide na megdan Realu, ali sa Nišave!

Posle Arsenala, Zvezda ide na megdan Realu, ali sa Nišave!

Tek što su se slegli utisci posle duela sa Arsenalom, a Crvena Zvezda mora da odigra utakmicu i sa Realom, samo što nije u pitanju šampion Evrope iz Madrida, već ”Real sa Nišave”, kao glasi pomalo zaboravljeni nadimak niškog Radničkog!

Ništa ne košta Vladana Milojevića to što hvali fudbalere domaćina, pogotovo što su svi u taboru Crveno-belih itekako raspoloženi posle boda koji su sa Emirata doneli u Beograd. On čak tvrdi da je utakmica UEFA Lige Evrope zaboravljena i da su svi u Zvezdi skoncentrisani na okršaj na Čairu.

Drugačije i ne može da bude jer šampion Partizan budno motri i vreba sa druge pozicije, čekajući da iskoristi svaku priliku da smanji prednost koju Milojevićev tim održava na četiri boda.

Zvezda je posle neočekivanog poraza u Kruševcu izlazila na teren u svim takmičenjima još sedam puta, a samo su Mladost iz Lučana i Arsenal u prvoj utakmici, odnosno Olivije Žiru, uspeli da joj zatresu mrežu!

Posle Arsenala, Zvezda ide na megdan Realu, ali sa Nišave!

Radnički koji se nalazi u seriji loših rezultata bi mogao dobrom utakmicom da podigne nivo samopuzdanja koji kao da je opao prethodnih nekoliko nedelja.

Prošlo je skoro mesec i po dana od poslednjeg trijumfa ekipe koju sa klupe vodi Milan Đuričić, kada je u Nišu savladan Javor. Od tada je Radnički osvojio samo dva od mogućih 12 bodova, ali bi mu trenutno čak i bod iz predstojeće utakmice bio dovoljan da na tabeli preskoči Napredak.

Nažalost, najbolji strelac Super lige Milan Pavkov kao pozajmljeni fudbaler Crvene Zvezde nema pravo nastupa u ovom duelu, pa će njegove golgeterske obaveze morati da preuzme neko drugi, što s obzirom da su Crveno-beli na gostovanjima primili samo jedan gol, uopšte neće biti lako.

Meridianbet kvote za ovu utakmicu se nalaze ovde.


29.10.2017. Posle 11 godina Zvezda ponovo u Gornjoj Varoši


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *