Monpelje je Miću doneo veliku radost

Posle vrelog julskog roka – žurka od Meridiana!

Julski rok,i da nije napolju plus 30 ja bih se preznojavala… Zovem kolegu Miloša da popijemu hladan nes i ubedimo jedno drugo da smo se donekle pripremili i nastavimo učenje.

Miloš me moli da se nađemo u obližnjem Meridianu jer će se on tamo zabaviti za nekom igrom brojeva, popiti nes, popričati sa mnom i tako ohladiti glavu.

Super pa to je blizu mene. Meni bi prijala igra na sreću i odlazim sa osmehom od uva do uva. Miloš javlja da će kasniti, pa da ja sednem i sačekam. Nije mi baš bilo prijatno da sama uđem u kladionicu, ali ipak sednem i naručim kafu…

Miloša nema, nema i nema i ja već neprijatno sedim sama. Nije bilo puno ljudi i ja zamolim momka koji radi da mi objasni kako se igraju brojevi… Saša se ljubazno predstavi i objasni mi pravila igre, i tooo! Mojih prvih srećno dobijenih 80 dinara! Skačem u kladionici kao da sam osvojila milione.

Miloš ulazi unutra i pomišlja kako sam se obogatila. Taj dan smo se svi lepo družili i skrenuli misli sa usijanog roka. Ne samo taj dan nego su Saša i Meridian postali naša kuća razonode. Nikada nismo ni izgubili, ni dobili puno novca, ali se uvek lepo zabavimo, ismejemo…

Pre nego što smo otisli na letnju pauzu napravili smo i zajednički račun. Dogovor je da ako skupimo dobitak na računu i napravimo od toga povratnu žurku u oktobru! Eto to su naši studentski dani.

Ovu neverovatnu pruču poslala nam je Tijana S. (račun br. 1232833) i ona je šesta u serijalu “Moja priča”. Tijanu smo nagradili sa 5.000 RSD koje će mu biti uplaćene na njen bonus račun. Ako ti imaš neku zanimljivu priču iz kladionice ili anegdotu koju bi hteo da podeliš sa nama piši nam na mojaprica@kladionicameridian.com.

Naredna priča izlazi 21. oktobra, pošalji nam je i očekuj nagradu!