Premijer liga: Arsenal nema šta da traži na Enfildu!

Premijer liga: Arsenal nema šta da traži na Enfildu!

Liverpul će u nedelju popodne pokušati da dokaže da Arsenal nema šta da traži na Enfildu i da produži seriju pobeda na četiri utakmice u svim takmičenjima.


Ako je suditi po prethodnim susretima ovih velikana, onda će tiketi na kojima se nalazi tip na golove sigurno biti i dobitni, jer se u okršajima Crvenih i Tobdžija mreže tresu bar nekoliko puta na utakmici, pogotovo kada se igraju na Mersisajdu!

Podatak da se na prethodna četiri susreta u kojima je Liverpul bio domaćin videlo čak 20 golova je dovoljan pokazatelj kakav se fudbal igra u ovom derbiju!

27, a njegov tim se plasirao u grupnu fazu UEFA Lige šampiona izbacivši iz baraža Hofenhajm sa kojim je u svojoj trenerskoj karijeri imao prilično problema. Ono što ipak brine navijače Crvenih koji i dalje očekuju da njihovi ljubimci ozbiljno konkurišu za titulu osvajača Premijer lige, je odbrana koja za sada deluje daleko od šampionske.

Arsenal i dalje nastavlja po starom, a to je da neprijatno iznenađuje svoje pristalice, što je s obzirom na rezultate poslednjih godina, prilično teško. Francuzu to ipak nekako uspeva, a ne pomažu mu ni trofeji u FA kupu kojih se naosvajao u nekoliko prethodnih sezona.

Srećna pobeda u prvom kolu protiv Lestera i poraz u drugom od Stouka se mogu tumačiti kao loši znaci pred gostovanje na Enfildu, pogotovo ako se ima u vidu činjenica da Arsenal nema nijednu pobedu na poslednjih dvanaest gostovanja protiv timova koji su prethodnu sezonu završili na jednom od prvih šest mesta!

Liverpul je slavio u oba susreta prošle sezone, ali to nije učinio tri puta za redom još od 1998. godine. Kada, ako ne sada? Meridianbet kvote za ovu utakmicu se nalaze ovde.


4.3.2017. Liverpul i Arsenal u derbiju traže podstrek za munjevit finiš


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *