Slaviša Jokanović Premijer liga

Premijer liga čeka Jokanovića, ali prvo mora da padne Reding!

Izgleda da je Premijer liga suđena Slaviši Jokanoviću. On je 2015. godine uveo Votford u najviši rang, ali tada nije ostao na klupi “Stršljenova”.

Votford je u međuvremenu postao stabilan premijerligaš, a Jokanović je posle epizode u Izraelu opet u Engleskoj. Sa Fulamom radi odličan posao i sjajnom formom u finišu prvenstva uspeo je da se izbori za poslednje rezervisano mesto u plejofu za ulazak u PL.

Reding u plejof ulazi kao najbolje rangirana ekipa, ali ovde neće igrati preveliku ulogu, pogotovo ako se zna da su imali samo pet bodova više od Fulama u regularnom delu sezone.

Slaviša Jokanović nema problema sa sastavom tima, svi su spremni, a Reding sa Japom Stamom na čelu ima dilemu da li će kapiten Pol Mekšejn biti spreman za ovaj meč.

Još jedna dilema za Stama je to u kakvoj će formaciji izaći na ovaj duel. Pred kraj sezone je promenio postavku i zaigrao sa tri štopera i ofanzivnim bekovima koji “drže” celu stranu, a do tada je redovno igrao sa četvoricom pozadi.

Kada ova dva tima igraju na “Krejven Kotidžu” redovno bude 3+, a ove sezone su i Fulam i Reding pobedili na svom terenu. Ipak deluje da su crno-beli u prednosti jer su na prethodnom meču na domaćem terenu savladali današnjeg protivnika sa 5:0.

Inače Fulam na Krejven Kotidžu zna da bude ubedljiv protiv tima koji sada vodi Jap Stam. Meridianbet kvota na 1 je 1,60, a to se treba pojačati i sa 3+, da bi se dobio tip dana!

Premijer liga zove Slavišu Jokanovića. Izborio je plasman sa Votfordom, a verujemo da će ga izboriti i sa Fulamom. Ali prvo mora da padne Reding.