Premijer liga: pišu se golovi na King Paueru!

Premijer liga: pišu se golovi na King Paueru!

Sa velikom sigurnošću se može reći da će Totenhem i po završetku ove sezone ostati bez dugo čekane titule pobednika Premijer lige, čemu najveći razlog treba potražiti u lošim rezultatima u poslednjih mesec dana.


Utakmica sa Lesterom na King Pauer stadionu je prava prilika da Totenhem sjajnu formu iz Lige šampiona prenese i u mečeve Premijer lige u kojoj u prethodnom periodu od mogućih dvanaest osvojio samo četiri boda!

Pošto Mančester Siti od početka sezone ne koristi kočnice, bodovna razlika između Mamuza i Građana je sada velikih trinaest bodova, što je, bez obzira na svu istinitost izreke da je u fudbalu sve moguće, prepreka koju Poketinovi fudbaleri neće moći da preskoče.

Međutim, Poketino nije nezadovoljan ukupnim ostvarenjima njegovih fudbalera koji su ove sezone pobedili Dortmund i slavni Real i takmičenje u grupnoj fazi završili kao prvi. Treba reći i to da je Totenhem od njegovog dolaska stalni član grupe timova koji se bore za titulu ili jedno od prva četiri mesta u Premijer ligi.

Postoje šanse da se na terenu King Pauera nađe i Erik Lamela, što bi za ovog Argentinca bio prvi nastup posle punih godinu dana. Deni Rouz bi takođe mogao da dobije mesto u sastavu, dok su i dalje odsutni Tobi Aldervireld,Hari Vinks i Viktor Vanijama.

Lester Džejmi Vardi

Lisicama bi pobeda svakako dobro došla, pogotovo pred svojim navijačima koji su se na King Paueru ove sezone radovali samo dva puta kada su u pitanju mečevi Premijer lige. Francuski stručnjak za okršaj sa gostima iz Londona ima na raspolaganju sve prvotimce osim duže vreme povređenih Matija Džejmsa i Roberta Huta. Verovatno će početi sa istim timom koji je igrao protiv Vest Hema, što znači sa Vardijem i Grejom u napadu, kojima će šanse pokušati da pripreme Marez i Olbrajton.

Totenhem je Lisicama dao čak šest golova (1:6) na poslednjem gostovanju polovinom maja ove godine, odnosno jedanaest na ukupno četiri koliko je puta boravio na King Pauer stadionu. Ako se tome pridoda podatak da je Lester samo jednom sačuvao mrežu na prethodnoj dvadeset jednoj utakmici kada je ugostio Mamuze, jasno je da su golovi već viđena stvar.

Totenhem je favorit sa 1,75, ali je kvota da će pasti najmanje tri gola odličnih 1,83. Ostatak Meridianbet ponude pogledajte ovde.


18.5.2017. Premijer liga: Totenhem ne “smanjuje gas“ ni protiv Lestera


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *