fudbal

Prijateljski fudbal: Meksiko može na dva mesta istovremeno

Meksiko nema problem da bude na dva mesta istovremeno jer mu veliki broj kvalitetnih fudbalera to omogućava. Doduše, većina onih najboljih se nalazi u Rusiji, ali i sastav koji će se u Sijetlu susresti sa Paragvajem, nije za potcenjivanje.


Uostalom, i snaga tako kombinovanog sastava je pre dva dana bila dovoljna da EL Tri pobedi Ganu u Hjustonu sa 1:0 pogotkom Elijasa Hernandeza iz jedanaesterca u prvom poluvremenu.

Meksiko se priprema za odbranu titule pobednika Gold kupa, a ovaj sastav koji vodi Luis Pompilio Paez će uz pojačanje trojice igrača koji se nalaze u sastavu koji učestvuje na Kupu Konfederacija, imati zadatak da trofej zadrži u svom vlasništvu.

Ispostavilo se da i takoreći, drugi sastav Meksika teško gubi utakmice, jer je protiv fizički nadmoćnije Gane uspeo da odigra taktički mudru utakmicu i savlada ovu afričku reprezentaciju koja je redovni učesnik nekoliko poslednjih šampionata sveta.

Prijateljski fudbal: Meksiko može na dva mesta istovremeno

Paragvaj u susret ulazi posle serije loših rezultata, odnosno čak pet poraza u šest prethodnih utakmica. Belo-crveni se nalaze u teškoj situaciji u južnoameričkoj grupi kvalifikacija za Svetski kup u Rusiji, sa malim šansama da obezbede plasman.

U prethodnih pet utakmica, od čega su tri iz spomenutih kvalifikacija, Paragvaj je uspeo da zatrese mrežu protivnika samo u jednoj, kada je pred svojim navijačima pobedio Ekvador sa 2:1.

Meksiko i Paragvaj imaju istoriju koja se sastoji od 18 mečeva, od čega je El Tri polovinu rešio u svoju korist, dok su Belo-crveni ostvarili samo četiri pobede.

Meksikanci su postigli skoro trostruko više golova u tim duelima (31:13), pa su favoriti čak i kada igraju sa fudbalerima od kojih većina dolazi iz domaćih klubova.

Predlog za tip je novih 1:0 za Meksiko po Meridianbet kvoti 6.50.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *