Real Sosijedad Atletiko Madrid Primera

Primera: Atletiko beži Sevilji ili Sosijedad osigurava Evropu?

Poput Premijer lige i Bundeslige i Primera ima vandredno kolo, a najzanimljiviji duel odigraće se u Madridu gde Atletiko dočekuje Real Sosijedad.

Real Sosijedad ima velikih problema da postigne gol u duelima sa “Jorgandžijama”. Izabranici Dijega Simeonea su na prethdona tri meča protiv ovog rivala sačuvali svoju mrežu na “Visente Kalderonu”.

Od poslednjih pet mečeva Real Sosijedad je samo na prethodnom duelu postigao gol, kada je u prvom delu sezonu pobedio 2:0. Tada su oba gola došla posle penala, a postigli su ih Karlos Vela i Vilijan Hoze.

U poslednje vreme Atletiko ima sve efikasnije mečeve i redovno viđamo 3+ i 4+ na mečevima ovog tima. Sada će biti bez Vrsaljka, Tijaga i Avgusta Fernandeza, a možda i najveći problem predstavlja to što Kevin Gameiro nije potpuno zdrav.

Sa druge strane nedostaju Asier Iljaramendi i Karlos Martinez. Sosijedad je poslednja tri meča odigrao 3+, tako da i ovde možemo očekivati dosta golova.

Odbrana im je često nesigurna, ali golman Rulji baš u ovakvim mečevima zna da zablista. Ipak Atletiko će ovde doći do pobede jer je objektivno i igrački bolji tim i u boljoj je formi.

Pošto je Meridianbet kvota na 1 samo 1,37, a na 3+ je 1,91 jasno je šta je najbolji tip kod ovog meča. Primera do kraja ima nekoliko važnih bitaka, a Atletiko će večeras svoju dobiti. Uz više od tri gola na meču, tako da treba iskombinovati 1 i 3+.