Primera Selta Las Palmas

Primera se završava u Vigu, kec na Seltu je sigurica!

Ponedeljak je tradicionalno dan sa malo toga u fudbalskoj ponudi, a Primera će ovo kolo finiširati duelom u Vigu gde se sastaju Selta i Las Palmas.

U mečevima ovih rivala samo je jedno sigurno – biće crvenih kartona! Na prethodna četiri meča uvek je bilo isključenja. Na prethodna dva smo videli isključenja igrača Selte, dok je pre toga na dva meča uzastopno Las Palmas ostao bez igrača.

Las Palmas je klasična domaćinska ekipa koja većinu bodova uzima na ostrvu i u ovom meču je domaćin veliki favorit.Već 12 mečeva današnji gosti nemaju pobedu van svog stadiona.

Obe ekipe su stabilne u sredini tabele i ovaj meč im neće previše značiti kada je plasman u pitanju. Zbog svega toga očekujemo dosta relaksiran meč i dobar fudbal. Možda je 3+ odličan tip kod ovog meča, a Meridianbet je dao kvotu 1,69.

Kada je kec u pitanju dobijeni novac bi bio nešto veći, jer je kvota na pobedu tima iz Viga 1,91. Nažalost po srpske ljubitelje fudbala Nemanja Radoja je povređen i neće igrati, kao ni nekolicina prvotimaca Selte.

Najznačajniji je napadač Džon Gvideti, a neće igrati ni Dijaz, Planas i Blanko. Sa druge strane Havi Kasteljano je povređen, a Maurisio Lemnos zbog kartona neće biti u timu.

Primera do kraja sezone čeka odgovore na nekoliko pitanja. Prvo je pitanje šampiona, drugo je pitanje ko će direktno, a ko u LŠ kroz kvalifikacije. Nekoliko timova se bori za mesto u Ligi Evrope, a Hihon se nada da može da opstane.

Selta i Las Palmas nemaju nikakvih briga do kraja sezone, a u njihovom međusobnom duelu zato i pored 1 pridodajemo i 3+.