Valensija Primera

Primera: U duelu domaćinskih ekipa kec, Valensija mora da pobedi

Primera se nastavlja sa tri večerašnja meča, a prvi na teren izlaze fudbaleri Real Sosijedada koji dočekuju Eibar na “Anoeti”.

Obe ekipe su poznate kao timovi koji mnogo bolje igraju na domaćem terenu, tako da se na to treba osloniti i ovog puta. U poslednjih šest mečeva ovih rivala imamo jedan remi i pet pobeda domaćina.

Na prethodnih šest mečeva na “Anoeti” Real Sosijedad je pobeđivao Eibar, a trenutno su obe ekipe u odličnoj formi. Eibar kao i domaćini večerašnjeg meča ima samo dva poraza u poslednjih šest mečeva, uz četiri pobede.

Oba tima se nadaju plasmanu u Evropu naredne sezone, ali posle ovog meča Real Sosijedad će biti četvrti, pošto će prestići Atletiko Madrid na tabeli. Kec ima kvotu 1,82.

Primera je već “prežalila” Osasunu, ali ako Malaga i Betis ne krenu sa pobedama mogli bi da se nađu u grupi timova koji se bore za opstanak.

Betis je poražen na poslednjih pet mečeva, a Malaga ima jednu pobedu u 11 mečeva. Ovde odigrajte 0-2 jer je Malaga na poslednja tri meča igrala sa manje od tri gola. Tim iz Sevilje se takođe muči sa postizanjem golova, tako da je ovo odlična prilika da “uhvatite” mali broj pogodaka.

Primera je nekada bila takmičenje u kojem je Valensija pucala na titulu, ali sada se tim sa “Mestalje” bori za opstanak. Samo dve pobede u poslednjih šest kola su ih dovele u ovu situaciju, a Leganjes nije u boljoj poziciji.

Pobedili su Deportivo 4:0 u poslednjem kolu i tako prekinuli dugi niz bez trijumfa. Već osam mečeva nemaju pobedu na gostujućem terenu, a 1 na “Mestalji” donosi kvotu 1,75.

Iako je verovatno i da će biti 3+ jer su Valensijini mečevi ove sezone uvek efikasni mi predlažemo da ovde ipak verujete “Slepim miševima”. Trijumfi domaćina obeležiće veče u Španiji.