edinson kavani psž monako

PSŽ je tip dana, Monako izlazi sa omladincima!

Monako je u francuskom Liga kupu izgubio od PSŽ-a sa ubedljivih 4:1, a sada im u drugom kup takmičenju preti još jedan potop od strane rivala.

Leonardo Žardim je svestan limita svoje ekipe i prioriteti su mu Liga 1 i Liga šampiona.  Uskoro ga očekuje prvi meč polufinala sa Juventusom i on je jasno istakao da će u ovom duelu odmarati skoro ceo prvi tim.

Za samo tri dana ga očekuje prvenstveni duel sa Tuluzom koji mora da dobije, a onda samo četiri dana odmora pa duel sa “Starom damom” na svom terenu. Žardim je procenio da je to previše napora za njegove igrače i rešio da svesno izgubi ovaj meč.

Od igrača koji konkurišu za prvi tim u timu se očekuje iskusni defanzivac Andrea Rađi i zamenik kapitena napadač Valeri Žermen. Na golu će veliki posao, s obzirom na to koga će imati ispred sebe, imati italijanski veteran Morgan De Sanktis kome će ovo biti tek drugi meč ove sezone.

Osim njih tim će uglavnom činiti omladinci koji igraju u drugom timu Monaka koji nastupa u četvrtoj ligi. Zbog toga su šanse da Monako iz ovog meča izađe makar pristojno poražen minimalne.

PSŽ želi da ovde pobedi što ubedljivije i tako dobije na samopouzdanju u finišu sezone gde nema prava na grešku. Imaju isti broj bodova u Ligi 1 kao tim iz kneževine, ali sa jednom odigranom utakmicom više.

To je ogromna prednost u ovoj fazi sezone, a iako su bez nekoliko startera Kavani, Di Marija i Draksler će napuniti mrežu Monaka do vrha. Neće se dugo čekati prvi gol i vođstvo PSŽ-a. Huandre Ramos će se ustremiti na još jedan kup koji može da osvoji, a kvota na 1-1 je 1,60!

Preveliki će ovo zalogaj biti za golobrade mladiće iz omladinske škole gostiju, a pravi dueli i mečevi koji će definisati sezonu Monaka slede od vikenda!