PSŽ ima sve više problema sa svojim fudbalerom

PSŽ u problemu, bek osuđen na dva meseca zatvora!

Serž Orije nema blistav period u životu, odlični defanzivac koji nastupa za PSŽ je imao košmarnih mesec dana, a sada bi mogao u zatvor.

On je u maju imao incident u jednom noćnom klubu u Parizu, gde je laktom udario policajca. Odmah je kažnjen sa 600 evra, ali to neće biti nikakav problem za momka iz Obale Slonovače, s obzirom na to kolika su mu primanja.

To se desilo 30. maja u ranim jutarnjim časovima, a u ponedeljak je završeno suđenje gde je afrički fudbaler dobio kaznu od dva meseca zatvora. Igrač koga je PSŽ doveo iz Tuluza je tada odbio da uradi alko test i posvađao se sa organima reda.

Sada će morati da plati dodatnih 1.500 evra sudskih troškova, a ovako se samo nastavio očajan period u njegovoj karijeri. On je 28. avgusta protiv Monaka postigao autogol, u petak je protiv Tuluza dobio crveni karton.

Prošle sezone je imao homofobične komentare o tadašnjem treneru Lorau Blanu, a da to ne bude sve nakon toga je na društvenim mrežama saigrača Anhela Di Mariju nazvao klovnom.

Ipak, kao i kod mnogih poznatih ličnosti njegova kazna je posle žalbe advokata preinačena u uslovnu i sada će samo morati da se pripazi.

PSŽ u sredu nastavlja sa obavezama jer tim ide u Bugarsku gde igra meč Lige šampiona sa Ludogorecom.