Sasuolo ne želi Balotelija u timu

Rajola kontaktirao Sasuolo, nudi im superzvezdu

Sasuolo je u potpunosti nadigrao Crvenu zvezdu u prvom meču plejofa za ulazak u Ligu Evrope, a tim je očigledno dobro ukomponovan i uigran.

Maleni klub koji je do skora igrao u nižim rangovima italijanskog fudbala prvi put igra u Evropi i teško je poverovati da će Zvezda uspeti da preokrene i da se vrati u igru u revanšu koji je na programu u četvrtak na stadionu “Rajko Mitić”.

Sada je Sasuolo u centru pažnje svetskih medija zbog potrage za napadačem. Uspeli su da dovedu Alesadra Matrija kao zamenu za Nikolu Sansonea koji je otišao u Viljareal za 13 miliona evra. Mino Rajola je imao jako zanimljivu ponudu za tim Euzebija Di Frančeskija.

On je ponudio Marija Balotelija Sasuolu. Italijanski napadač je zablistao na prethodnom Evropskom prvenstvu i smatralo se da je vreme za njega da eksplodira, ali otkako je otišao u Englesku potpuno se izgubio.

Kod Brendana Rodžersa skoro da uopšte nije igrao i postigao je samo jedan gol za tim. Zatim je prosleđen Milanu na pozajmicu. U prethodnom mandatu na San Siru je odlično igrao, ali se ni kod Siniše Mihajlovića nije snašao, pa je vraćen u Englesku.

Ipak Jirgen Klop ga ne želi u timu i poslao ga je da trenira sa omladincima. Nažlost po njega ni u Sasuolu nisu spremni da rade sa njim i klub je odbio ponudu da ga potpiše.

Ostaje da se vidi da li će iko hteti da preuzme na sebe rizik i ponudi ugovor problematičnom napadaču. Baloteli poseduje talenat, ali njegovo zalaganje i uticaj na ekipu su veliki kamen spoticanja.