Klaudio Ranijeri

Ranijeri je otpušten, ko ga nasleđuje? Evo kvota za Manćinija, Bjelsu, Gigsa i bivšeg trenera Partizana!

Lesterova bajka je završena, „Lisice“ se bore za opstanak i Klaudio Ranijeri je i zvanično dobio otkaz. Sada se postavlja pitanje ko će ga naslediti.

Lester je u seriji od pet poraza u Premijer ligi i na samo su bod od opasne zone i ispadanje iz Premijer lige je već velika mogućnost. Protiv Sevilje u Ligi šampiona „Lisice“ su odigrale loš meč, ali su ipak zadržale mogućnost prolaska dalje porazom 2:1.

Ranijeri je prošle sezone sjajno skockao tim kome se prognoziralo sigurno ispadanje iz lige, ali sada je zaista bilo vreme za rastanak i veliko je pitanje je ko će ga naslediti, a Meridian je rešio da vam ponudi kvote na moguće naslednike!

Ako preko slobodne igre zatražite kvotu da će nekadašnji menadžer Mančeter sitija Roberto Manćini preuzeti Lester dobićete kvotu 2. On je ubedljivo najveći favorit za mesto na klupi „Lisica“. Već je osvajao Premijer ligu sa „Građanima“, a isticao je da bi se vratio u engleski fudbal.

Najveći favoriti da zauzmu mesto koje je Ranijeri zauzimao su mlađi treneri. Nekadašnji fudbaler Ajaksa, Barselone i Rendžersa Frank De Bur je drugi najizgledniji kandidat. Ako preko slobodne igre zatražite kvotu da će on postati menadžer Lestera udesetostručićete ulog.

Posle otkaza u Kristal Palasu Alan Pardju bi mogao ubrzo da nađe novi posao, Meridianbet kvota na njega je 12, a iskusni trenerski vuk Gus Hidink je rezultovan kvotom 13.

Pominje se čak i povratak Najdžela Pirsona u Lester (10.00), a navijačima Partizana će verovatno najzanimljivija biti kvota na Avrama Granta – 15.00.

Među kandidatima je i Rajan Gigs koji i dalje čeka svoj prvi samostalni posao, kao i harizmatični Argentinac Marselo Bjelsa. No, zašto se posle epizode u reprezentaciji Engleske Roj Hodžson ne bi vratio na klupu kluba i to po kvoti 20?

Zatraži preko Slobodne igre ove i mnoge druge tipove!