''Ranjeni'' Partizan traži melem na ''Karađorđu''!

”Ranjeni” Partizan traži melem na ”Karađorđu”!

Sa mnogo novosti u klubu i sa željom da se iskupi za poraz od Voždovca, Partizan odlazi u Novi Sad na okršaj sa Vojvodinom koja mu u poslednjih nekoliko sezona pravi prilično velike probleme, pogotovo u mečevima koji se igraju na stadionu ”Karađorđe”.


Jedna od najlepših vesti za sve navijače Partizana, ali i za Miroslava Đukića je ona o dolasku Vladimira Stojkovića u klub, koji trenutno nije u prvom planu u Notingemu. Vest je dobila potvrdu od samog Stojkovića kao i od direktora Partizana Miloša Vazure, pa bi on zamenio nesigurnog Kljajića već u prvom susretu baraža za UEFA Ligu Evrope koju Partizan u četvrtak igra sa Videotonom.

Susret u Novom Sadu je veoma važan za šampiona i zbog podizanja samopouzdanja posle prvog poraza u ligaškom takmičenju još od avgusta prošle godine. Nažalost, jedan od boljih fudbalera Crno-belih, Nebojša Kosović će zbog povrede preskočiti ne samo utakmicu sa Lalama, već i susret sa rivalom iz Mađarske. Uroš Đurđević takođe ima problema, ali njegova povreda nije takve prirode da ne može da nastupi na ”Karađorđu”.Partizan

Vojvodina je u sredu upisala i četvrtu uzastopnu pobedu u Super ligi, a trenutno je jedini tim uz Crvenu Zvezdu čija se mreža do sada nije zatresla, što je jedan od razloga za nadu da bi i protiv ”ranjenog” šampiona, kojeg još uz to očekuje važan evropski duel, Novosađani mogli da učine nešto više.

Nenad Vanić nema razloga da značajnije menja tim koji u svim linijama funkcioniše dobro, osim u slučaju da poželi da uhvati Miroslava Đukića u neku ”taktičku zamku”. Što se tiče zdravstvenog biltena u Vojvodini, osim lakše povrede Malbašića, svi ostali fudbaleri su potpuno spremni za derbi.

U prethodnih pet takmičarskih okršaja u Novom Sadu, Partizan je pobedio jednom, a Vojvodina dva puta. Zanimljivo je da su poslednja dva susreta završena bez pogodaka, što se do tada nije desilo još od sezone 2008/09 i devet uzastopnih okršaja na terenu novosadske ekipe!

Meridianbet kvote za ovaj duel se nalaze ovde.


9.8.2017. Težak raspored za Partizan se nastavlja okršajem sa Voždovcem


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *