Real Madrid Baskonia

Real i Baskonija hoće da prekinu loš niz, evo pravog tipa za meč

Real Madrid je prvi u Endesa ligi, dok Baskonija ne uspeva da u domaćem prvenstvu prenese formu iz Evrolige je i na šestom je mestu.

Obe ekipe su u prošlom kolu španskog prvenstva doživele neočekivane poraze i svi sada žele da poprave utisak.

Real je izgubio od Betisa posle neverovatne pobede sa skoro 50 razlike nad Obradoirom, dok je Gran Kanarija u susretu timova koji igraju napadačku košarku dobila Baskoniju na svom terenu.

To je ipak bilo manje iznenađenje od poraza Reala jer je poznato da tim sa ostrva tradicionalno dobro igra na svom terenu i nikada ih nije lako dobiti na Kanarima.

Poraz od Betisa je bio tek drugi Realu u Endesa ligi, a kao i Baskonija „Kraljevski klub“ je uspeo da bude poražen pre svega zato što im napad nije bio efikasan kao što se očekivalo. Pogotovo je tim iz Vitorije bio loš u realizaciji sa samo 61 poenom.

Posle ovakvih mečeva zaista ne verujemo da će se loša napadačka forma oba tima nastaviti. U međusobnom duelu očekujemo raspoložene šutere i mnogo poena.

Granica poena na ovom meču je 171,5, a s obzirom da takve ekipe kao Real i Baskonija ne mogu da u kontinuitetu odigraju loše u napadu verujemo da je više poena prava „sigurica“.

Hendikepi na ovom meču su mali i očekuje se veoma neizvestan meč, a i za to ima rešenja. Nikako ne preporučujemo da se igra na konačan rezultat, ali zato igra da će se meč završiti razlikom od 1 do 6 poena je 2,60.

Sa jedne strane Ljulj, Dončić, Rudi i Pablo Laso, a na drugoj Larkin, Šengelija, Barnjani i Sito Alonso. Ko će pobediti? Ne znamo, ali dali smo dva sigurna tipa!