Kristijano Ronaldo Real Madrid

Real Madrid kod stare mušterije, Ronaldo i drugovi spremni za kanonadu

Pamplona će večeras biti svedok spektakla jer Osasuni na noge stiže Real Madrid, mada se igrači domaćeg tima tome verovatno ne raduju.

Osasuna je jedna od najredovnijih “mušterija” Kraljevskog kluba”. Tim iz Madrida sa lakoćom pobeđuje današnje rivale. Prethodni meč odigrali su u septembru kada je Real Madrid na svom terenu bio bolji od tima iz Pamplone sa 5:2.

Iako na mečevima ovih rivala redovno ima mnogo golova i malo neizvesnosti, napetosti ne nedostaje. Na poslednjih šest utakmica ovih rivala videli smo čak četiri crvena kartona, tako da treba razmisliti o kvoti 3,00 na igru da će na meču biti crveni karton.

Real Madrid je na prvom mestu na tabeli sa bodom više od Barselone i tri boda više od Sevilje, te je u seriji od dve pobede zaredom. Osasuna je fenjeraš i jednom nogom je u Segundi. Na prethodna četiri meča protiv Osasune Real je vodio na poluvremeni i na kraju pobeđivao, a sada se 2-2 ceni kvotom 1,66.

Deluje izvesno da će na ovom meču biti više od tri gola, jer odbrana Osasune ni protiv mnogo slabijih protivnika ne može da sačuva svoju mrežu.

Očekuje se da meč počne Goran Čaušić, dok je sa druge strane Mateo Kovačić najavljen od starta umesto Tonija Krosa koji je dobio crveni karton.

Domaćinu nedostaje pet igrača, dok osim Krosa Zidan ne može da računa ni na duže povređenog Gereta Bejla, čije mesto ovoga puta pripada Lukasu Vaskezu.

S obzirom da je kvota na 3+ manja od one na prelaz 2-2 savetujemo da odigrate da će Real povesti u startu i zadržati tu prednost. S obzirom da svoj meč igraju posle večitog rivala Barselone moguće je da će dočekati ovaj duel na drugom mestu na tabeli, što će im biti samo dodatni motiv da se dokažu protiv fenjeraša.