Tiket da ne poveruješ sopstvenim očima!

Red GG-a, red Novih duplih opklada!

Neverovatan tiket! Sa samo četiri para zahvaljujući pogođenim prelazima kladioc je uspeo da kerira fantastičnu kvotu od preko 7000! Veliko slavlje je pokvario Rozario koji je kao ”sigurica” ubačen da ”pojača” ukupni koeficijent, a ispostavilo se da je bio ”uljez”! Argentinci su čak i vodili i imali i fudbalera više od Palmeirasa, ali ni u tim uslovima nisu uspeli da zadrže prednost pa je krajnji rezultat bio 3:3!

paraEvo veoma interesantnog tiketa na kome preovlađuje igra GG sa šest tipovanja, zatim ishod prvog poluvremena X sa četiri i usamljeni 5+ na utakmici kvalifikacija za prvenstvo Evrope u fudbalu za žene, Crna Gora – Irska. Dobitak nije isplaćen jer je Ostersunds ”zaboravio” da zatrese mrežu AIK-a, pa u ovom slučaju tip GG nije mogao da bude zaokružen.

para
Meridian u svojoj velikoj ponudi ima i igru Nove duple opklade koju je kladioc tipovao na četiri para na tiketu sa kvotom od prekpo 2500! Radi se o igri I1 i II2+, odnosno da će domaćin voditi na kraju prvog poluvremena i da će u drugom pasti najmanje dva gola. Prva tri ”šveđanina” su ispunila zadatak, ali ne i Ostersund – AIK, pa ovaj odličan tiket nije stigao na naplatu!

para