Filip Krajinović Rolan Garos

Rolan Garos: Krajinović i Đere na korak od glavnog žreba!

Miljan Zekić je ispao, a Filip Krajinović i Laslo Đere su prošli prvo kolo kvalifikacija. Rolan Garos se nastavlja za njih.

Đere igra sa Oskarom Oteom, Nemcem koji je u prvom kolu bio bolji od Amerikanca Mičela Krugera. Meč počinje od 13:30, a ako ne stignete da se opkladite, uživo klađenje je uvek tu!

Momak iz Sombora do sada nikada nije igrao sa Oteom, koji je trenutno 164. igrač na svetu. Ipak Đere je favorit jer je pred Rolan Garos u sjajnoj formi.

Iza njega su odlični nastupi u Marakešu, Budimpešti i Istanbulu i sada bi plasmanom na Rolan Garos mogao da dođe na prag ulaska u najboljih 100 na svetu. Ote je sa druge strane u posledje vreme uglavnom igrao dubl mečeve i autsajder je u ovom meču.

Ako Đere pobedi poslednja stepenica pred glavni žreb biće bolji iz duela Stefanosa Cicipasa i Gleba Saharova u kome bi bio u velikoj prednosti. Meč sa Oteom deluje kao ključna stepenica ka glavnom žrebu – a Meridianbet kvota na pobedu Đerea je 1,60.

Naš drugi preostali predstavnik u kvalifikacijama je Filip Krajinović koji od 16:00 igra meč sa Danijelom Masurom. Igrali su u prvom kolu nedavno održanog Nekar kupa u Nemačkoj, gde je srpski teniser sa lakoćom pobedio.

Bilo je 6:3, 6:2 za Krajinovića koji je osvojio taj turnir i tako u sjajnom raspoloženju stigao u Pariz. Rolan Garos je turnir na kome nikada nije stigao dalje od prvog kola, koje je igrao 2012. i 2015. godine.

Sada posle osvojene titule, ambicije su mu porasle. Želi povratak u prvih 100, a da bi se to desilo mora konstantno da beleži dobre rezultate.

A počele su i ženske kvalifikacije za plasman na Rolan Garos, gde nas predstavljaju Aleksandra Krunić, Nina Stojanović i Ivana Jorović. Meridianbet kvote na te mečeve su takođe izašle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *