Roma Kjevo Edin Džeko

Roma leči rane, Juventus ih je dobio ali Kjevo neće

Juventus je opet uspeo da se odvoji na tabeli Serije A, pošto Roma nije uspela da savlada “Staru damu” i tako se približi na bod razlike.

Gonsalo Iguain je na tom meču već u 14. minutu uspeo da postigne prvi i jedini gol na meču i tako donese pobedu svom timu. Juventus je sada na čak sedam bodova razlike u odnosu na “Vučicu”, kojoj se Lacio približio na bod razlike.

Ipak Roma sada ima meč koji zaista svi u Rimu priželjkuju. Kjevo je rival koji se na gostovanjima timu Lučana Spaletija nikada nije dobro proveo.

Na poslednjih osam mečeva na kojima je Kjevo gostovao u Rimu samo jednom su postigli gol. Sada je Meridianbet dao kvotu 1,96 da Kjevo neće zatresti mrežu.

“Leteći magarci” ove sezone igraju odlično i nalaze se na sredini tabele, a već tri meča ne znaju za poraz. Oni su dobili poslednja dva meča, ali ako je verovati tradiciji Roma neće imati težak posao.

Kjevo Roma

Tim Lučana Spaletija je na poslednjih 11 mečeva na svom terenu uspeo da pobedi, a protiv Kjeva imaju šest uzastopnih pobeda na svom terenu. Stoga nije ni čudno što je kvota na 1 1,33 jer zaista malo ko očekuje bilo kakve poteškoće za Džeka, Naingolana, Totija i drugove.

No ako se zna da je na pet od poslednjih sedam mečeva Roma protiv Kjeva vodila na poluvremenu, a na kraju pobeđivala, treba razmisliti i o 1-1. Onda je koeficijent za klađenje na ovu opciju mnogo veći od “čistog” keca, kvota je skoro 2!

Bivši reprezentativac Srbije Ivan Radovanović se očekuje na ovom meču kao starter za Kjevo, dok će u Romi ove sezone sjajni Džeko biti udarna igla.

Hetemaj i Gobi nedostaju “Letećim magarcima”, dok “Vučica” ima mnogo više problema. Alesandro Florenci definitivno ne igra, dok su De Rosi, Paredes, Naingolan i Manolas u sastavu, ali nisu potpuno spremni. Ipak se očekuje da Naingolan i De Rosi započnu meč, a moguće je da će Frančesko Toti preuzeti mesto “desetke” od Naingolana u drugom poluvremenu.