Ronaldinjo je želeo da više vremena na terenu provede sa Mesijem

Ronaldinjo otkrio, evo za čim najviše žali u karijeri

Ronaldinjo je rastužio fudbalski svet kada je rekao da planira da se vrlo uskoro i zvanično povuče iz profesionalnog fudbala.

Popularni brazilski vezista istakao je zadovoljan svojom karijerom, a istakao je da samo oko jedne stvari postoji žaljenje. Ne, to nije igranje u Premijer ligi, kako mnogi smatraju.

Postigao sam sve što sam želeo i zahvalan sam na tome. Naravno, želeo bih da sam igrao više sa Mesijem. On je neverovatan igrač i veoma mi je drago što sam mu pomogao na početku karijere i asistirao kod prvog gola“, istakao je Ronaldinjo.

Nekadašnji reprezentativac Brazila i vođa Barse pod Frankom Rajkardom je ipak svestvan da u Barseloni kod Pepa Gvardiole nije imao šta da traži, te da je bilo vreme za promenu sredine.

Pošto sam video da je postao takav igrač naravno da bi mi bilo drago da sam igrao više sa njim. Ipak moj period u Barsi je bio gotov i bilo je vreme da nastavim dalje i postignem neke nove stvari. Bilo je vreme da idem“, rekao je Ronaldinjo i osvrnuo se na Mesijevu reprezentativnu karijeru i šanse da osvoji Svetsko prvenstvo.

Mesi je sjajan igrač i Argentina ima odličan tim, imaju veliku šansu da osvoje naredno Svetsko prvenstvo“, dodao je on.

Na kraju je rekao da Mesi ne mora da osvoji SP da bi se dokaza, već da se svakoga dana vidi da je on među najboljim fudbalerima ikada.

“Svaki dan demonstrira da je najbolji i mislim da nema više šta da dokazuje na Svetskom prvenstvu. On mi je prijatelj i želim mu sve najbolje”, završio je Ronaldinjo.