Odlična kvota na tiketu, ali i dva minuta ''viška''!

Ronaldo pogodio u metu, ali nije zakucao dobitak na tiketu!

Kada je neko majstor za ikseve, on to ostaje čak i kada promaši jedan tip!

Potrebna je velika količina znanja, iskustva pa i drskosti da bi se tipovao i pogodio iks na utakmici Napoli – Palermo, za koji je Meridianbet kvota bila izvanredna (9)!

Potrebna je velika količina znanja, iskustva pa i drskosti da bi se tipovao i pogodio iks na utakmici Napoli - Palermo, za koji je Meridianbet kvota bila izvanredna (9)

Napolitanci su bili u punom naletu, a Palermo na pretposlednjem mestu i odavno prežaljen, ali su Sicilijanci ipak uspeli da odnesu bod sa San Paola, a kladilac da zaokruži pogođeni tip!

Na Parku Prinčeva je bilo veoma uzbudljivo, a Monako je ugrabio bod na samom kraju utakmice i zadržao prednost nad PSŽ-om.

Dva bivša kluba Jirgena Klopa, Majnc i Dortmund odigrali su 1:1, a Anderleht i Standard svoj meč okončali bez golova, iako su gosti iz Liježa imali igrača manje od 2. minuta, a utakmicu završili sa devetoricom fudbalera na terenu!

Sjajna je bila i kvota na iks na susretu Real – Sosijedad, ali su Beli pokvarili računicu, pa je ovaj odličan tiket ipak ostao bez dobitka. Golove za šampiona Evrope su postigli Kovačić, Ronaldo i Morata, a Baskijci nijednom nisu uspeli da uzvrate.