Real

Ronaldo u sastavu, Real mora da pobedi

Real jeste pobedio Malagu u prethodnom kolu šampionata Španije, ali je to Belima jedini trijumf u pet poslednjih takmičarskih utakmica!


Doduše, Real je u tom periodu tri puta izlazio na teren u okviru kupa, ali je očito da je posle rekordne serije od 40 mečeva bez poraza, došlo do pada forme i slabijih rezultata, što su iskoristili konkurenti Sevilja i Barselona da smanje zaostatak.

Doduše, Blankosi imaju jednu utakmicu manje koju su propustili prilikom boravka u Japanu dok su osvajali trofej na FIFA klupskom prvenstvu sveta.

Kristijano Ronaldo je igrao protiv Malage, ali nije postigao gol, a onaj jedan koji je dao u Vigu nije pomogao Belima da izbegnu eliminaciju iz Kupa Kralja.

Ronaldo će igrati protiv Sosijedada, ali Zidan nije potpuno bez briga u vezi sa sastavom. Pepe, Dani Karvahal i Luka Modrić su van stroja, kao i Garet Bejl, dok Rodrigez nije putovao u Vigo.

Sosijedad može da se pohvali odličnom sezonom do ovog trenutka, a u poslednjih pet prvenstvenih kola, ekipa iz San Sebastijana je ostvarila četiri pobede. Baskijci se nalaze na petoj poziciji koja im omogućuje da u skladu sa ambicijama, razmišljaju i o Ligi šampiona.

Imanol Agireče je i dalje povređen, a zbog viška žutih kartona za goste neće igrati Juri Berčiče.

Sosijedad ne zna za ligašku pobedu na Santjago Bernabeu još od 2004. godine, otkada je na 9 susreta izgubio čak osam puta.

Real ne sme da priušti luksuz da ne pobedi u ovoj utakmici, a sa Ronaldom u timu, golovi su izvesni. Meridianbet ponuda se nalazi ovde.


21.1.2017 La Liga: Real oborio rekord pa stao.