dobitak

Mogao je da postane šerif, samo da je iz iksa došao Setif!

Da je Setif došao iz iksa, kladioc je mogao da postane pravi ”šerif” sa pet ni malo lakih pogođenih prelaza! U svakom je trebalo da pobedi domaćin, što se i dogodilo sem na utakmici kupa Alžira, Setif – Saura. Susret je doduše završen trijumfom domaće ekipe, ali tek posle izvođenja serije jedanaesteraca koja je domaćina odvela u četvrtfinale!

Domaćin je poluvreme završio vođstvom 1:0, pa je kladioc već u tom momentu ostao bez potencijalnog dobitka, a rezultata na kraju 90. minuta je bio 2:2.

Setif

Ostali rezultati su se poklopili sa prognozama kladioca koji je imao ispravan predosećaj za rezultate susreta Derbi – Birmingem, Aberdin – Hamilton, Rize – Sancaktepe i Smouha – Nasr Tadem.

Derbiju je bio dovoljan jedan pogodak u drugom delu okršaja sa Birmingemom da ostane u neposrednoj blizini plej-of zone u engleskom Čempionšipu.

Runi je rešio pitanje pobednika utakmice škotske Premijer lige Aberdin – Hamilton, naravno ne kapiten Crvenih đavola, već njegov prezimenjak, Adam, koji je u 68. minutu doneo pobedu domaćem timu.

Rize se u prvom poluvremenu namučio sa trećeligašem Sancaktepeom, čak primio jedan gol, ali je u drugom delu susreta sa tri pogotka otklonio sve sumnje u vezi pobednika susreta, pa je meč okončan rezultatom 4:1.

U egipatskom prvenstvu, Smouha je nastavio sa odličnim rezultatima na svom terenu i pobedio Nasr Taden sa 2:1nakon što u prvom delu igre nije bilo golova.