San Mames

San Mames i Mapei su večeras neosvojivi

Atletik Bilbao je na starom stadionu bio nepobediv, ali ni novi San Mames nije lako napustiti sa bodovima u rukama.

Trenutno se baskijski tim nalazi na dnu grupe sa samo tri boda iz isto toliko utakmica, a na San Mames stiže Genk koji ih je na gostovanju dobio 2:0. Jedini poraz ove sezone na svom terenu u Primeri Atletik Bilbau nanela je Barsa i to sa 1:0. Ovaj tim je uvek bio odličan u LE, imaju i jedno finale, tako da će ovaj meč na San Mamesu biti kec koji će označiti početak boljih igara.

U istoj grupi Sausolo čeka Rapid iz Beča. Timovi umaju po četiri boda, a Sausolo je iznad Bečlija zbog jednog postignutog gola više.Prošli meč se završio 1:1, a oba gola su postigli fudbaleri Rapida, doduše jedan je bio u njihovoj mreži.

Počinje rasplet u ovoj grupi, a Sasuolo je dovoljno dobar da iznese pobedu na Mapeiju i bude u boljoj poziciji pred nastavak takmičenja.

Zenit igra sa Dandalkom koji nastavlja da iznenađuje. Drugi su u grupi sa četiri boda i jedini poraz im je upravo od Zenita u prošlom kolu. Čak su se i sjajno suprotstavili Rusima, jer je tim iz Sankt Petersburga tek u drugom poluvremenu preokrenuo. Osim pobede domaćina biće ovde i golova, 1 ukombinujte sa 3+.

AZ Alkmar ima samo jednu pobedu u ligi u poslednjih pet mečeva, a u LE su posle remija sa Dandalkom dva puta poraženi. Ovo im je poslednja prilika da se vrate u trku, ali teško da će se to desiti.

U previše su lošoj formi, a Makabi će biti jako motivisan. Ipak pošto je kvota na 3+ neznatno manja nego na 1 odigrajte na golove.

Austrija i Roma deluju timovi koji će proći dalje, a njihov drugi međusobni duel mogao bi da odredi prvog u grupi. Na prethodnom meču je bilo 3:3, tako da i ovde GG i 3+ jeste odličan tip.

U Rumuniji Astra Đurđu i Viktorija iz Plzenja pokušavaju da pobedom ostanu u trci za prolazak dalje. Astra je pobedila na gostovanju sa 2:1 i to im je bio treći meč koji je “ušao u 3+” u LE. Bekovi Astre su fokusirani na napad, napred Alibek preti, tako da i ovde savetujemo 3+.