Pinar Karšijaka i Saratov će odigrati derbi

Saratov i Karšijaka bez odbrana, Dancima nije mesto u LŠ

Pinar Karšijaka je kao što smo i prognozirali pobedila u prošlom kolu, a sada dolazi u goste dalekom ruskom Saratovu.

Tim iz Saratova zove se Avtodor, a u prethodnim sezonama tim je znao mnogo da se menja tokom sezone jer su Amerikanci koji bi se istakli napustili tim.

Imaju dve pobede i poraz u Ligi šampiona, a sa sada im u goste dolazi Pinar Karšijaka. Iako oba tima poseduju zavidan kvalitet igrala su promenljivo na startu takmičenja. Zbog toga svakako savetujemo više poena na ovom meču.

Frankfurt dočekuje Nimburk na svom terenu u grupi A. Česi su posle dva trijumfa poraženi od Banvita, dok je Frankfurt u prošlom kolu došao do prve pobede, savladali su Helios u gostima. Ipak ubedljivi porazi od Banvita i Monaka ne ohrabruju, tako da predlažemo 2 na Nimburk uz hendikep 5,5 poena.

Grupa A deluje kao najlakša u takmičenju, Ironi, Baken Bers i Helios su timovi koji su verovatno među najslabijima u takmičenju. Verujemo da će Slovenci na svom terenu biti bolji od danskog predstavnika, ali pošto je kvota na to mala odigrajte – poena na Baken, granica je 71,5.

Le Man je u prva dva kola dobijao rezultatom 68:49, da bi u prošlom kolu posle produžetka izgubio od Kataje. Odbrana im je najbolji deo tima i zato ne verujemo da će rumunska Oradea postići više od 65,5 poena na meču.

Tu je i duel Himika i Kataje. Za finski tim igra dobro poznati veteran Temu Raniko, a oni su uspeli da iznenade Le Man u prethdonom kolu. Himik je kao i sve ukrajinske ekipe zbog situacije u zemlji uglavnom ostao bez stranih košarkaša. U prethodnom kolu su savladali Veneciju poenom razlike i uzeli prve bodove, a i ovde smatramo da će biti tesan duel, stoga odigrajte 2 uz hendikep 7,5.