Sent Pauli

Sent Pauli maskirao trenera kao u Nemogućoj misiji

Iz Nemačke nam dolazi neverovatna vest. Sent Pauli je doveo novo pojačanje, ali su se pri njegovoj promociji odlučili da urade potpuno bizaran gest.

Nemački drugoligaš  doveo je Marvina Dukša, ali trener Evald Linen nije mogao da prisustvuje predstavljanju novog fudbalera.  Iz nekog razloga  u klubu su smatrali da je bolje da isceniraju njegovo prisustvo.

Uspeli su da naprave masku sa likom 62-godišnjeg stručnjaka, stavili su je na glavu nepoznatom čoveku koji se potom slikao sa novim fudbalerom Sent Paulija.

Na slici se bez problema vidi da je i samom Dukšu nelagodno, te da je zbunjen ovakvim razvojem događaja. On ima 22 godine i nastupa na poziciji napadača. Ponikao je u Borusiji iz Dortmunda, gde nikada nije dobio pravu šansu. Za drugi tim “Milionera” odigrao je 65 mečeva i postigao 23 gola, dok za seniorski tim nastupao samo šest puta. Prošle sezone bio je na pozajmici u Paderbornu gde se nije proslavio.

Sent Pauli je prošle sezone bio četvrti u Bundesligi 2, a ove sezone će juriti povratak u viši rang. Ipak klub iz Hamburga bi ubuduće morao da pripazi na marketing i ne ponavlja ovakve sulude poteze. Sa druge strane, Sent Pauli je oduvek bio poznat kao pobunjenički klub koji je uvek iskakao iz šablona.

Nas je sve ovo podsetilo na Toma Kruza i akcioni film “Nemoguća misija”, a vas?