Serija A: ni Verona ni Đenova ne žele da izgube

Serija A: ni Verona ni Đenova ne žele da izgube

Verona i Đenova spadaju u timove koji ove sezone u Seriji A vreme provode uglavnom na dnu tabele, ili u pokušajima da odatle pobegnu.


Obe ekipe su sezonu počele na način koji ih je doveo u položaj koji nagoveštava neizvesnu borbu za opstanak do samog kraja, ali je proteklih par nedelja nagovestilo da možda nije sve tako crno.

Verona je zadržala trenera Fabija Pekiju, a strpljenje se možda na kraju isplati pošto je ekipa u prošlom kolu uspela da prekine seriju poraza od pet utakmica i savlada Sasuolo u gostima rezultatom 2:0. Još veću radost svojim navijačima fudbaleri Žuto-plavih su priredili u Kupu Italije pobedom u gradskom derbiju nad Kjevom i plasmanom u osminu finala gde ih čeka Milan.

Đenova je u toku sezone otpustila Ivana Jurića i dovela Davida Balardinija kome je ovo već treći mandat na klupi Grifona. Rezultati su počeli da pristižu, a Đenova je u prethodna dva kola Serije A osvojila skoro polovinu bodova (4 od deset) pobedom nad Krotoneom i remijem sa Romom.

Đenova je takođe prošla u narednu rundu italijanskog kupa, tako što je duplirala pobedu u mečevima sa Krotoneom, a u nastavku takmičenja je očekuje Juventus!

Domaći sastav u okršaj ulazi sa dosta povređenih fudbalera, što je pored činjenice da Đenova igra mnogo bolje u gostima nego kod kuće, jedan od razloga zbog čega je Meridianbet kvota na dvojku 2,20. Međutim, dvojka je upravo rezultat koji se u takmičarskim duelima ovih timova nije dogodio već osamnaest godina, pa je predlog za tip iks, koji bi u ovom trenutku zadovoljio ambicije kako Verone, tako i Đenove.

Meridianbet ponuda za utakmicu se nalazi ovde.


16.10.2017. Serija A: ko je manje očajan, Verona ili Benevento?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *