Santos će pobediit, kao i Astra u Rumuniji

Sigurice u Brazilu, Astra i Dinamo igraju derbi

Ovog četvrtka nema previše fudbala na tapetu, ali u Rumuniji Astra i Dinamo igraju svojevrsni derbi u kupu, gde se nadaju da će popraviti utisak.

Astra i Dinamo iz Bukurešta imaju razoačaravajuće sezone za sada. Timovi od kojih se možda očekivalo i da se bore za titulu se nalaze na sredini tabele i deluje da će im ovo biti sezona za zaborav.Sada se sastaju u kupu, a nedavno je bilo 2:2.

Dinamo je tada na svom terenu poveo 2:0, a onda sa igračem više uspeo da ispusti prednost. Ovde takođe očekujemo mnogo golova, ali i pobedu domaćina, 1 i 3+ je predlog.

U engleskom FA kupu Dover i Kembridž igraju revanš meč posle 1:1 u prvom duelu. I ovaj duel će biti neizvestan i očekujemo X na poluvremenu uz sjajnu kvotu.

Santos u brazilskoj Seriji A igra sa Vitorijom, a crno-beli tim je u prethodnim godinama poznat kao sjajan domaćin. Na samo pet od 31 meča nisu pobedili, tako da će teško gosti u ovom meču uspeti nešto značajnije da urade, pogotovo kad se zna da je Santos pobedio na poslednja tri meča ovih timova.

Kao sigurica u Brazilu deluje i kec na Atletiko protiv Palmeirasa. Igraju sjajno lideri na tabeli, ali da li će baš sada uspeti da prekinu sjajnu seriju? Atletiko ih je dobio na devet od poslednjih deset mečeva ova dva tima i vredi i ovdaj put probati sa 1.

Večeras svoj meč igra i Ponte Preta, koja nastavlja sa očajnim rezultatima. Izgubili su na četiri poslednja gostovanja a sada idu u goste Internasionalu kome pobeda nad ovakvim protivnikom ne bi smela da predstavlja problem.