Lindzi Von je dvostruka svetska šampionka

Skinula se zanosna olimpijska šampionka (FOTO)

Olimpijska šampionka iz Vankuvera 2010. godine Lindzi Von promoviše svoju knjigu tako što se skinula potpuno gola, što je izazvalo uzdahe.

Ona je jedna od najlepših skijašica ikada, a pre šest godina u Vankuveru je na Zimskim olimpijskim igrama postala šampionka u spustu, dok je u Super džiju osvojila bronzu.

Lindzi Von sada ima 31 godinu i rešila je da promoviše knjigu koju je napisala. U tu svrhu je na instagram postavila sliku na kojoj je potpuno gola i kod sebe ima samo – skijaške štapove!

Ova fotografija je odmah postala hit na internetu, a kakva je zavodnica ova skijaška šampionka uverite se i sami.

 

Pa ljudi, konačno je tu! Posle godinu i po vrednog rada i mnogo napredovanja sutra moja knjiga zvanično izlazi i biće u prodaji. Takođe ja počinjem turneju u kojoj ću je promovisati. Bila mi je potrebna 31 godina i konačno sam siguran u to što jesam, u svoje telo i mogu ovo da podelim sa vama“, napisala je Lindzi Von uz sliku koju je objavila.

Ona je i ranije znala da uzburka društvene mreže provokativnim fotografijama, ali nikada nije bila potpuno naga. Sada je dvostruka svetska šampionka iz Val d’Izera 2009. godine otišla korak dalje, a evo nekih fotografija koje je ranije objavljivala, koje su takođe prilično atraktivne.

 

Goodnight Austria! Tomorrow I’m on the road again for another adventure! #lifeontheroad

A photo posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

 

@karanmitchellmua @charlesbakerstrahan @annieladino

A photo posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

 

Looks like I had a blast in LA #sadface …Time to go back to the mountains now! Chile here i come. #round2

A photo posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on