meridian slobodna igra

Slobodna igra: Blokada Durentu i najzanimljiviji tiketi sa OI

Na OI smo imali mnogo uspeha i Srbija je uzela osam medalja, a Meridian je odlučio da sada nagradi svoje najkreativnije igrače.

Naime podelićemo pet nagrada za najkreativnije tikete uplaćene u Slobodnoj igri tokom OI. Iako je Srbija u Riju osvojila osam medalja zapravo se 54. sportista vratilo kući sa nekim odličjem. U sva četiri timska sporta u kojima smo imali ekipe osvojili smo medalje i ostao je žal za odbojkašima koji njisu bili u Brazilu.

Nagradu od 1.000 dinara smo dodelili upravo jednom kladioničaru koji je tipovao na timski sport. Srbija i Hrvatska su se u uzbudljivom meču sastale u četvrtfinalu i naši momci su prošli u polufinale OI. Ipak, to se nije desilo trojkom u poslednjem napadu meča kao što je ovaj igrač iz Jagodine predviđao. Iako nije imao dobitni tiket ako se pojavi sa svojim tiketom na uplatnom mestu u Jagodini dobiće nagradu. Broj ovog sjajnog tiketa je 1153963468208.

Iz Jagodine je i drugi dobitnik bonusa za kreativni tiket odigran preko Slobodne igre, (broj tiketa 1153963727868). Njemu je malo nedostajalo da pogodi poredak svih naših timova na OI. Pogodio je da ćemo uzeti zlato u vaterpolu, te srebra u muškoj košarci i ženskoj odbojci. Za košarkašice je predvideo srebro, tako da mu je njihova bronza “izbila” dobitak iz ruku. Sada ćemo ga nagraditi sa 2.000 dinara.

Košarka je bila jako popularna kada je u pitanju Slobodna igra na OI, pa je tako jedan naš igrač prognozirao sjajno veče košarkašima proti Amerikanaca. Tipovao je da će Teodosić imati dvocifren broj asistencija, te da će Bogdan Bogdanović dati više od 24 poena. Tome je dodao četiri zakucavanja Miroslava Raduljice.

Nažalost tiket broj 1153966812451 mu nije prošao, a na bonus račun će mu biti uplaćeno 3.000 dinara kao nagrada za dosetljivost.

Možda i najpoznatiji tiket sa OI je onaj na kome je jedan Beograđanin odigrao da će Vladimir Štimac udariti blokadu Kevinu Durentu (br. 1153965967937). Ako donese svoj tiket na uplatno mesto u Njegoševoj u Beogradu naš igrač će dobiti 4.000 dinara bonusa.

Na kraju, na naše sajtu meridianbet.rs odigran je najbolji tiket Slobodne igre tokom OI. Jedan igrač je prognozirao zlato u vaterpolu, zlato Ivane Španović, te medalje košarkaša i Milice Mandić. On je dobio najveću nagradu i uplaćeno mu je 5.000 dinara bonusa (broj tiketa 1153959780213).

Budite uz nas i zabavite se uz Slobodnu igru. Kod nas možete odigrati bilo šta, pa to i iskoristite!