Slovačka do prve pobede

Slovačka magija, Škoti dobro plaćaju

Slovačka je tesno poražena u jedinoj utakmici Sema Olerdajsa na čelu reprezentacije Engleske, ali ih igra u tom meču ne raduje.

Slovačka nije imala šut u okvir gola u prvom meču, što je prilično čudno za ovaj tim. Slovaci uvek igraju dobro i odvažno protiv najjačih ekipa, ali ih je crveni karton Martina Škrtela dosta poremetio.

Čak i u toj situaciji tek ih je gol Lalane u petom minutu zaostavnog vremena košta boda i remija. Sada idu u goste Sloveniji koja se nije proslavila u prvom meču. Gubili su sa 2:0 od Litvanije, a tek im je gol u zaostavnom vremenu doneo bod.

Slovaci imaju nekoliko vrsnih majstora u timu poput Maka i Hamšika, a mnogo će nedostajati Vladimir Vajs. Ipak i bez njega Slovačka može do pobede na gostovanju. Slovenci su bez Handanovića, Brečka i Ilića koji su se povukli, a Iličić i Birsa su vođe ovog tima uz naravno Oblaka.

Biće teško savladati sjajnog golmana, ali dvojka uz kvotu 3,20 je prava stvar za tiket.

Škoti su u prvom duelu lako savladali nejaku Maltu sa 5:1, a sada imaju nešto teži posao. U goste im dolazi Litvanija posle remija sa Slovenijom. Ni jedna ni druga ekipa ne mogu baš da se pohvale vrhunskim strelcima te predlažemo 0-2 uz naravno pobedu Škotske.

Englezi putuju na Maltu posle smene selektora. Big Sem je izdržao jedva nešto više od dva meseca i onda je bio primoran da da ostavku zbog skandala sa malverzacijama oko transfera. Neće Geretu Sautgejtu biti teško da pobedi Maltu, ali treba naći nešto što vredi odigrati na ovaj par.

Naš predlog je X u prvih 10 minuta koji plaća kvotom 1.47, što bi značio da je dovoljno da Maltežani 600 sekundi ne prime gol i da donesu nekome dobitak. Nije teško zamisliti da se to desi, tako da je ovo jedina igra koju bismo vam preporučii. Ostale ili imaju malu kvotu ili ih nije toliko realno igrati.