Slovačka mora da dobije Litvance

Slovačka mora da krene!

U grupi F će sigurno svi obratiti pažnju na meč Engleske i Škotske, ali najveći fiks je ipak na meč Slovačka – Litvanija gde se očekuje kec.

Domaći tim je očajno krenuo kvalifikacije porazima od Engleske i Slovenije, ali onda su se oporavili pobedom nad Škotskom 3:0. Sada Slovačka želi da još jednim trijumfom uhvati priključak za timovima na vrhu tabele.

Litvanija još uvek nema poraz pošto je posle remija sa Slovenijom i Škotskom pobedila Maltu. Ipak to su mnogo slabiji protivnici nego što je Slovačka koja na domaćem terenu ne bi smela da ima problema sa Litvancima.

Verujemo da će već u prvom poluvremenu Hamšik i drugovi uspeti da probiju bedem rivala i zato odigrajte 1-1.

Engleska i Škotska igraju duel koji je u centru pažnje jer je UEFA zabranila ekipama da na dresovima nose cvetove maka, koji su simbol poginulih u ratu. Reprezentacije će se oglušiti na tu naredbu, pa ćemo videti kako će se ceo slučaj završiti.

Engleska sa Geretom Sautgejtom na čelu ne blista, ali ima mnogo kvalitetniji tim od Škota. Izgleda da je Vejnu Runiju “odzvonilo” i u nacionalnom timu i da će ga ubuduće mnogo manje biti u timu “Gordog Albiona”. Biće ovo tvrd meč sa malo golova, a 1 i 0-2 daju kvotu 3,24!

Slovenci gostuju na Malti i ovaj meč ne bi smeo da im bude problem. Maltežani imaju tri poraza, ali su ih samo Škoti deklasirali i dali im pet golova. Slovenci retko igraju sa mnogo golova, stoga ne verujemo da će ovde biti neke velike goleade. Kvota na 2&2-3 je 2,35 i vredi ovo odigrati.