Slovačka nije očekivala poraz u Sloveniji

Slovačka mora da pobedi, Slovenci se brane

Slovačka je očajno počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji, posle dva meča nema bodove niti postignut gol.

U prvom meču im je Adam Lalana u poslednjim momentima momentima nadoknade vremena oteo bod, a u drugom meču Sloveniji je bio dovoljan jedan gol da uzme tri boda.

Slovačka ima kvalitet, ali na startu zaista ne igraju kako se od njih očekivalo. Ni promena formacije u 3-5-2 im ne leži za sada. Ipak Škotska je znatno lošiji tim, a u prethodnom meču ostrvska ekipa je jedva izborila nerešen rezultat sa Litvanijom.

Kec na ovom meču vredi 2,25 i Slovačka ne sme ovde da kiksira. Škoti imaju četiri boda, ali iz mečeva sa Maltom i Litvanijom, pa će za sada tako i ostati.

Nezgodni Slovenci sa Srećkom Katanecom na klupi nisu lak protivnik nikome, a Geretu Sautgejtu će ovo biti prvi ozbiljan ispit na klupi Engleske. Povući će se Slovenija u ovom meču i čekati grešku protivnika. Ne blistaju engleski napadači, a sada će Vejn Runi čekati šansu sa klupe.

Kapiten je kao i u Mančester junajtedu izgubio mesto u timu, a u meču sa Maltom igrao je u veznom redu. Sada će sigurno biti na klupi, a mnogi kažu da je to sjajna vest za “Gordi Albion”. Mogla bi Slovenija ovde i da iznenadi, ali će u svakom slučaju biti nezgodan protivnik. Savetujemo 0-2.

Litvanci igraju sa Maltom, a taj meč neće biti bitan skoro nikome. Obe ekipe znaju da neće ići na SP u Rusiji, ali su Litvanci za sada uspeli da Škotskoj i Sloveniji “otkinu” po bod. “Kec” je svakako siguran, mada je kvota na njega samo 1,25.