Predsedički izbori Ljubiša Preletačević Beli

SNS, DS, DJB? Ne, hit u kladionicama je Beli!

Meridianbet je odavno istakao ponudu za ove predsedničke izbore, ali kandidata koji je sada hit u kladionicama na početku nije bilo u ponudi.

U pitanju je naravno Ljubiša Preletačević Beli! Fiktivna ličnost koju glumi 25-godišnji Luka Maksimović pobudila je ogromnu pažnju u poslednje vreme. Republička izborna komisija je proglasila kandidaturu ovog kandidata, a on odavno hit u kladionicama.

Prva Meridianbet kvota na koju treba obratiti pažnju kada je Beli u pitanju je ona da će Luka Maksimović alias Ljubiša Preletačević Beli biti izabran za predsednika Srbije. Ako se to desi, svako ko uloži novac na njega imaće na tiketu kvotu 30.

Teško je proceniti kako će zapravo mladi Luka Maksimović proći na ovim izborima, pošto u istraživanjima javnog mnejnja još uvek nije promatrano koliku on ima podršku u biračkom telu. Ipak od toga da će pobediti na ovim izborima dosta je realnije očekivati da bude drugoplasirani kandidat.

Kvota da će Ljubiša Preletačević Beli biti drugoplasirani je 5.00. Po kvoti je samo malo slabiji od Vojislava Šešelja sa 4,5 a ima mnogo veće šanse za drugo mesto od Saše Radulovića sa kvotom 200 i Boška Obradovića sa kvotom 150.

Ipak, za one koji vole da igraju na veliko, prava igra je pobeda u prvom krugu. Tu je posle pobede Aleksandra Vučića najmanja kvota upravo na Luku Maksimovića, tj. Ljubišu Preletačeviča Belog – 2.000.

Veće šanse mu se daju nego Vuku Jeremiću i Saši Jankoviću sa kvotama 2.500, dok svi ostali kandidati ovde imaju kvotu 5.000.

Neke teorije govore da će Ljubiša Preletačević Beli naterati mnogo apstinenata na glasanje, što bi značilo da će značajno povećati izlaznost, a u našoj ponudi postoji i ta opcija za klađenje. Tako da, ako je ova teorija tačna, treba razmisliti o klađenju na veću izlaznost, pogotovo u Beogradu.