Kristijano Ronaldo i Konor Mekgregor

Spektakl u najavi: Konor zakazuje borbu na Santjago Bernabeu

Konor Mekgregor je već nekoliko puta pomerio granice UFC-a i MMA uopšte, a vesti o njemu ne prestaju da iznenađuju.

Najnovija informacija je da bi Konor u 2017. godini mogao da zakaže borbu za jednom od najvećih fudbalskih stadiona na svetu. U pitanju je dom Real Madrida “Santjago Bernabeu”!

Ovo nije samo puka glasina, portparol Real Madrida je jednoj irskoj TV kući u intervjuu potvrdio ovakvu mogućnost.

Klub bi bio veoma zainteresovan da na stadionu organizuje UFC događaj“, rekao je on u tom obraćanju.

Naravno zbog zgusnutog rasporeda “Galaktikos” u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona ova borba bi morala biti održana u toku pauze, negde između maja i jula. Takođe pregovori bi morali da počnu dosta ranije kako bi klub uspeo da organizuje sve kako treba, pripremi se i učini potrebne izmene na samom stadionu.

Za sada sam Konor Mekgregor nije komentarisao ovakvu mogućnost, ali se zna da je od skora u odličnim odnosima sa Kristijanom Ronaldom. Njih dvojica su nekoliko puta trenirali zajedno, snimljeni su i na nekim eksluzivnim mestima u trenucima druženja.

Za sada se zna da je Konor isprovociran kaznom od 50.000 dolara zbog bacanja boce sa vodom u publiku na konferenciji za štampu rekao da se više nikada neće boriti u Nevadi.

Što se tiče same organizacije UFC ona se nije oglašavala, ali teško da bi imali išta protiv. Ove godine su osim u Americi organizovali borbe u Australiji, Hrvatskoj, Brazilu, Nemačkoj, Kanadi i Holandiji. Zapravo je rekord UFC-a po broju posetilaca oboren kada je na “Etihad” stadionu u Melburnu 56.000 ljudi došlo na događaj u komeje glavna bila borba između Ronde Rouzi i Holi Holm.

Ovo bi svakako bio veći događaj jer bi Bernabeu primio preko 80.000 ljudi, ali pre toga Konor Mekgregor se 12. novembra u UFC 205 sastaje sa Edijem Alvarezom.