Odlična kvota na tiketu, ali i dva minuta ''viška''!

Stare, dobre duple šanse i prelazi

Stari dobri prelazi i duple šanse uvek izgledaju dobro i jednostavno na tiketu, čak i kada malo nedostaje da bude dobitan. Tiket koji je pred nama sastoji se od tri duple šanse i čak pet prelaza. Od tih pet prelaza čak četiri su iz iksa, a samo jedan pripada onim ”lakšim” za pogoditi – iz znaka.

duple
Nije bilo preterane ”dramaturgije” na utakmicama, ali je ipak bilo zanimljivih momentata: u sudaru prošlosezonskih članova Serije A, Verona je pobedila Frosinjone iz keca, a oba gola je dao Pazini iz jedanaesteraca; Marsej je do trijumfa došao iz potrebnog iksa, a pobednički pogodak za 2:1, takođe iz jedanaesterca je postigao Gomis; Gimareš je kao gost pobedio Moreirense, ali mu je bila potrebna pomoć igrača više koju je imao čak 40 minuta.
Nažalost po kladioca, tip koji je imao sve uslove da postane dobitan (X-1 na utakmici Bundeslige, Keln – Lajpcig), nije to i postao. Poluvreme na tom susretu je završeno 1:1, ali Keln nije imao snage da dođe do pobede. Inače, zanimljivo je da su oba tima i posle petog kola Bundeslige i dalje bez poraza.